EDGAR ALLAN POE FILM ANTOLÓGIA

Edgar Allan Poe a 19. század egyik legfontosabb és legnagyobb hatással bíró amerikai írója volt. Híres volt rejtélyes és kísérteties történeteiről. Az ötletes történetmesélésének sorsfordító elemei, illetve a horror meséi által születtek meg a mai modern thrillerek és detektív történetek.

Edgar Allan Poe

Antalógiánkban négy Edgar Allan Poe történet lesz – újragondolva. A mester eredeti rövid novellái és versei alapján színes, sötét és kiszámíthatatlan ötleteit új, modern környezetbe helyeztük.

3rd Short Film from The Edgar Allan Poe Anthology: The Last of The Ushers

AZ UTOLSÓ USHER

Az Usher-ház bukása című novella alapján

Húga betegségéről hallva Zoe Usher visszatér gyermekkori otthonába. Megpróbál segíteni testvérének, Rodericknek, húgát, Magdalene-t ápolni, de hamarosan fény derül egy sötét családi titokra.

AZ OVÁLIS ARCKÉP

Az Ovális Arckép című novella alapján

A feleségével való nagy veszekedés után egy férfinak szállásra van szüksége. Csak megtelt fogadókat talál és a vihar is közeledik, de szerencsére egy kieső házra talál. Úgy gondolja, biztonságban lesz az éjszaka során, de gondjai csak súlyosbodnak, mivel a ház ura nem az, akinek elsőre látszik.

The 2nd Short Film of the Edgar Allan Poe Anthology: The Oval Portrait
The 1st Short Film of the Edgar Allan Poe Anthology: Stickman

PÁLCIKAEMBER

Az alvó című vers alapján

Amikor egy fiatal fiú és egyedülálló anyja egy vidéki házba költöznek, furcsa jeleket és figyelmeztetéseket találnak. Az első éjszakájukon a fiatal fiú alva jár és eltűnik a házban, amikor szörnyek jelennek meg. Édesanyja megpróbálja megmenteni őt, nem tudva, hogy az erők hatalmasabbak és gonoszabbak, mint valaha is képzelte.